ÇAYCUMA TESİS İÇİN KENETLENDİ 

Çaycumaspor tesislerinde başlayan yenileme çalışmaları Belediye Başkanı ve esnafların  verdiği desteklerle sürüyor.

*************

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da şampiyonluklar yaşayan ve yıllarca kaptanlık yapan Suat Kerçin, Süper Amatör Lig takımı Çaycumaspor'da altyapı kordinatörlüğünde göreve başlamıştı.

Göreve geldiği günden beri ekibiyle birlikte Çaycuma'da bir çok genci kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendiren Kerçin, yetiştirmeye başladığı oyuncularla Çaycumaspor'un geleceğini emin eller altına almaya başladı.

Suat Kerçin, öncelikli olarak Çaycumaspor tesislerinin yenilenmesi için esnaflardan destek istedi. Yediden yetmişe herkesin destek verdiği tesislerde A'dan Z'ye yenileme çalışmaları başladı. Tesisin yenilenme çalışmalarından altyapı kordinatörü Suat Kerçin, altyapı hocaları ve oyuncularda yer aldı. Tesisin tamamlandığı Çaycumaspor'un 5 10 yıl daha tesis sorunu çekmeyeceği planlanıyor.

Suat Kerçin, ''Öncelikle Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Tesisin yenilenmesinde herkes çaba gösteriyor. Herkes bir işin ucundan tutuyor. Ben inanıyorum ki tesis yenilendiğinde 5 10 yıl daha Çaycuma da tesis sorunu yaşanmayacak. Gençlerimiz temiz bir ortamda çalışma imkanı bulacak. Gençler bizim geleceğimiz. İnşallah bu güzel projeden alnımızın akıyla çıkarız''diye konuştu.

Emre Can Bayram