Çaycumalılar Buluşuyor 4 toplantısının tarihi netlik kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, toplantının 20 Mart 2019'da yapılacağını duyurdu.

Çiloğlu'nun açıklaması şöyle:

"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, bu sene 4’ncüsünü yapacağımız "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliği için herkese açık duyuru ile yaptığımız toplantıya katılan gönüllüler ile yaptığımız toplantı sonrasında etkinliğin bu sene 4/5 MAYIS CUMARTESİ/PAZAR tarihinde yapılması kararı alındı. Katılımcılar 20 Mart Çarşamba günü programın içeriği hakkında çalışmalar yapmak üzere tekrar toplanma kararı aldı.

Çaycuma Belediyesi ev sahipliğinde, Çaycuma Kaymakamlığı katkıları ile düzenlediğimiz etkinlikte bilindiği gibi dünyanın her yerindeki Çaycumalıları ve Çaycuma Sevdalılarını bir araya getiriyoruz. Bu etkinlikte katılımcılar Çaycuma için neler yapılabileceğini ve kendilerinin doğup büyüdükleri yere ne gibi katkılar verebileceklerini de ortaya koyuyor. Projelerin tartışıldığı etkinlik ayrıca çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerle de çeşitlendiriliyor. Her yıl katlanarak büyüyen “ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" için bu sene daha da farklı hazırlanmak gerektiğinin farkındayız. Bu misyonun bize yüklediği bu sorumluluğu el birliği ile hayata geçireceğiz. Yüreğinde; hoşgörü, saygı, Çaycuma ve Ülke sevgisi olan herkes ile iş birliği yaparak bu sene çok daha farklı ve mükemmel bir organizasyona imza atacağız. Kapımız tüm Türkiye, Zonguldak ve Çaycuma sevdalılarına açıktır"