67’liler platformunun Zonguldak ziyareti sona erdi.

Platformun Zonguldak ziyaretini değerlendiren Tunç Çelebi,
“Ziyaretimizde gündeme gelen tüm görüş ve öneriler tarafımızca not edilmiş ve yakın zamanda İlimizde gerçekleştirilecek Çalıştay’da değerlendirilebilmesi için bir yol haritası ve eylem planı hazırlanmasına karar verilmiştir” dedi.


Zonguldak’ta bir çalıştay düzenleyeceklerini açıklayan Çelebi, yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

"Zonguldak’ın yıllar içinde birikmiş sorunlarının giderilebilmesi ve kent yaşamı için olmazsa olmaz koşulların iyileştirilebilmesi, İlin kalkınma hamlesinin üst düzeyde gündeme getirilmesi ve gündemde tutulabilmesi amacı ile bir araya gelen Zonguldak sevdalılarının kurduğu 67’liler Platformu 10-11-12 Haziran 2020 tarihleri arasında Zonguldak İl ve İlçelerini kapsayan temas ve ziyaretlerde bulunmuştur.

Platformumuz bu bağlamda Sayın Vali Yardımcımız, İl Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, siyasi partilerimizin İl Başkanları, İlimizin milletvekilleri ve Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ile görüşmüş ve fikir alışverişinde bulunmuştur.


Tüm bu görüş ve öneriler tarafımızca not edilmiş ve yakın zamanda İlimizde gerçekleştirilecek Çalıştay’da değerlendirilebilmesi için bir yol haritası ve eylem planı hazırlanacaktır. Zonguldak’ın daha yaşanabilir daha özgüvenli ve gelecek kuşakların daha benimseyeceği bir kent ortamına kavuşabilmesi için geliştirilecek tüm projelere yön vermek, yol vermek üzere tasarlanacak Çalıştay kentin tarihsel mirasını ve geçmişten bu yana kazanmış olduğu tüm değerleri de bugüne taşıyacak çalışmalar yapacaktır.

3 gün boyunca yoğun fikir alışverişiyle geçen arama toplantılarında son derece yapıcı, olumlu ve ümit veren sonuçların elde edildiğini açıklamaktan mutluluk duymaktayız.

Bu ziyaret programında bizi kabul eden Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız,Milletvekillerimiz,İlimizin Siyasi Parti Başkanları,Sivil Toplum Örgütlerimizin değerli yöneticilerine ve temaslarımız süresince ilgisini bizden esirgemeyen Basınımızın siz değerli mensuplarına teşekkürü bir borç biliriz.

Platformumuzun bundan sonraki temas ve ziyaret programında ise Sayın TTK Genel Müdürü, BEÜ Rektörü, bölgemizde faaliyet gösteren özel sektör firmalarının temsilcileri ile belde Belediye Başkanları bulunmaktadır.

Ayrıca çalışmalarımıza ilgi ve irade gösteren tüm Zonguldaklılara da sonsuz saygılarımızı sunuyoruz." (Haber merkezi)