CHP’li gençlerden kitap bağışı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İl Kütüphanesi üyesi Hüseyin Karadoğan’ın Çaycuma İlçesine bağlı, Dağ üstü Köyü Horcinaz Mahallesinde oluşturmaya planladığı köy kitaplığı için; “Bir kitap da sen ver!” kampanyasına duyarsız kalmayarak yaklaşık 400 kitap bağışında bulundur.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ateş ve üyeleri aralarında roman, ansiklopedi ve çocuk kitaplarından oluşan yaklaşık 400 kitabı Zonguldak İl Kütüphanesi Müdürü Müzeyyen Yeter Aksoy’a ve kampanyayı başlatan İl Kütüphanesi üyesi Hüseyin Karadoğan’a teslim ettiler.

 CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ateş, Sosyal sorumluk projesi kapsamından kampanyaya destek vermek amaçlı ilk etapta üyelerinin evlerinde kullanmadıkları kitapları topladıklarını ve kampanyayı genişletmek için ise, belediye hoparlörinden projeye daha fazla destek olunması amacıyla anons ettireceklerini söyledi.

İl Kütüphanesi Müdürü Müzeyyen Yeter Aksoy ve kampanyayı başlatan İl Kütüphanesi üyesi Hüseyin Karadoğan, kampanyaya destek veren İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ateş’e ve üyelerine teşekkür ettiler. Barış DOĞAN