ÇOCUKLAR BİZLERİN GELECEĞİ 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Teknik direktör Serkan Afacan, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, korona virüs nedeniyle bu bayramı biraz burug yaşadıklarını söyledi. Afacan ayrıca, liglerin ne zaman başlayacağının belli olmadığını ve oyuncuların halan takip altında olduğunu ifade etti. 
''Bu bayramı biraz burug geçiriyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan bütün çocukların 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, ''Öncelikle madenci kenti, işçi ve emekçinin şehiri Zonguldak'a selam olsun. Şimdiden bütün Çocuklar 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocuklar bizlerin geleceği. Onlar ilerde bu ülkenin doktorları, mühendisleri, polisler, hakimleri ve öğretmenleridir. Bizler bu sene 23 Nisanı biraz burug geçirmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Korona virüs nedeniyle evlerimizdeyiz. Ama onlarla beraber o günlerinde evlerimizde bu bayramı kutlayacağız. Evlerimize bayrak asarak onların yanlarında olacağız''dedi.
''Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil''
Korona virüs nedeniyle futboldan uzak kaldıklarını ifade eden Afacan, ''Korona virüs nedeniyle futboldan uzak kaldık. Ama kimsenin şüphesi olmasın oyuncularımız evlerinde çalışmalarına devam ediyor. Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil. Herkes birşey söylüyor ama verilmiş bir karar yok. Ligler için ne zaman karar alınırsa bizde o zaman kaldığımız yerden işimize devam edeceğiz. Bu takım herşeyin en iyisine hakkediyor. Herkes kendine iyi baksın. Sağlığınız için evde kalın''diye konuştu.