Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, kendi sahalarında 2-0 mağlup oldukları Sancaktepe ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çorum maçına değindi
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Sancaktepe karşısında beklemedik bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, Çorum ve Hacettepe'yii yendikleri takdirde play off yarışında olacaklarını söyledi. 
''Türkiye'nin en kötü sahasında oynuyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Türkiye'nin en kötü sahasında oynadıklarını söyleyerek, ''Geçen hafta Sancaktepe maçı istediğimiz bir sonuç. Daha önce de söyledim. Türkiye'nin en kötü sahasında oynuyoruz. Sporcu sakatlığına müsade edecek bir saha. En kısa sürede yetkilileri göreve davet ediyorum. Zonguldak Kömürspor camiaya yakışır bir sahaya kavuşturması gerekir''dedi.
''Rakip çıkış arayan bir ekip''
Rakibin çıkış aradığını ifade eden Afacan, ''Çorumspor 8 hafta da 6 mağlubiyet 2 galibiyet almışlar. Çıkış arıyorlar. Kazanmak isteyeceklerdir. Biz bu maçı kazanarak şehrimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Play off yolunda hiç birşey bitmişde değil. 3 puan var. Önce Çorum'u ardından Hacettepespor'u yenersek bu yarışın işçerisinde oluruz. Bunu yapacak güçteyiz. İnşallah taraftarımızın desteği ile bu işin üstesinden geleceğiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram