Zonguldak eski Valisi Ahmet Çınar’ın koruma müdürü Cengizhan Koyuncu, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın başkan yardımcılığı teklifini kabul etmedi...

Dar “Alan” Kısa Paslaşmalar!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın, kendi yönetim kadrosunu kurmak İçin attığı adımlar bir türlü sonuç vermiyor. AKP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile yıldızı bir türlü barışmayan Selim Alan, başkan yardımcıları Erhan Darende ve Nilgün Sarbay’dan boşalan koltukları dolduramıyor. İlk olarak Devrek Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu’yu Zonguldak Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak düşünen Alan, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt onay vermeyince rotayı Zonguldak eski Valisi Ahmet Çınar’ın koruma müdürü Cengizhan Koyuncu’ya çevirdi. 

KOYUNCU KABUL ETMEDİ

Dün Selim Alan’ın teklifini görüşmek üzere Zonguldak’a gelen Cengizhan Koyuncu, gerekli şartlar oluşmadığı gerekçesiyle görevi kabul etmedi. Halen Bitlis Valisinin koruma müdürü olan Koyuncu’nun, Selim Alan’ın adaylığı sürecinde belirleyici olduğu iddia edilmişti. Bir süredir belediye içinde çalışma barışını bozan uygulamalara imza atan Selim Alan’ın yakın çalışma arkadaşı Belediye Meclis üyesi Bünyamin Babaiban’a da AKP yönetim kadroları karşı çıkıyordu. Bir süredir parti dışında kalan isimlerle hareket eden Alan’ın bundan sonra nasıl bir strateji izleyeceği merak ediliyor.