Kaptan Mert Caymaz, yarın yağmur yağması durumunda ağır bir zeminde futbol oynayacaklarını söyleyerek, bu zort şartlara rağmmen Darıca maçını kazanarak ligdeki yerlerini garanti altına almmak istediklerini söyledi.
''Ligin en zor maçına çıkıyoruz''
Zonguldak Kömürspor'un kaptanı Mert Caymaz, ligin en zor maçına çıktıklarını söyleyerek, '' Darıca da sıkıntılar var ama ligin en zor maçına çıkıyoruz. Bütün maçlar zor. Birde bizim şöyle bir dez avantajımız var. Buraya gelen takımlar bu sahada futbol oynamakta sıkıntı yaşıyor. Kapanan takımı da açmak bu zeminde zor. Yarında yağmmurlu olcağı söyleniyor. Yarın ağır bir zemin bizi bekliyor. Bu zor şartlarda mücadele edeceğiz. Ama ne olursa olsun. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kazanırsak ligde yerimizi garanti altına almış gibi oluyoruz. İnşallah bu maçı kazanacağız ve rahat bir nefes alacağız''dedi. 
''Karagümrük karşısında iyi mücadele ettik''
Takım arkadaşların geçen hafta Karagümrük karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Caymaz, ''Ben geçen hafta maçtaydım zaten. İstanbul'a gelerek maçı yakından izledim. Arkadaşlarım gerçekten iyi mücadele sergiledi. Maç iki türlü de olabilirdi. Berabere de kalabilirdik ya da kazanabilirdik. Futbol şansı diyelim''diye konuştu.
''Play off şansımız hala var''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli  orta saha oyuncusu Mert Caymaz, play off şanslarının hala devam ettiğini söyleyerek, '' Bence play off şansımız var ama yukarıya oynamak istiyorsak bir seri yakalamamız gerek. Biz bu seriyi yakalamıştık bu Karagümrük maçına kadar. Yine önümüzde 3 maç var. Bu 3 maçı kazanırsak yukarıyı yakalarız. Ama biraz gerçekçi olup önce bu ligde bu zor şartlarda kalıcı olmak gerek. Ama tabi elimizden geleni yapacağız.''
Emre Can BAYRAM