DEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
2016 yılının Haziran ayında  Amatör Spor kulüplerinin Başkanlığını seçilen Kemal Demir, seçimlere 2 ay bir süre kala tekrar adaylığını açıkladı. Demir, ''Sanki dünmüş gibi 3 senemiz geçti.  Ekibimizle almış olduğumuz karar doğrultusunda tekrar Amatör Spor Kulüplerini yönetmeye adayız''dedi.

Zonguldak Amatör Spor Kulüplerinin 16'ıncı Genel Kurulu 16 Haziran Pazar günü yapılacak. Mevcut Başkan Kemal Demir, dün yönetim kurulu üyerleriyle birlikte Kilise Yaman Restaurantta toplanarak spor kamuoyuna tekrar aday olduğunu açıkladı. 

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri mevcut Başkanı Kemal Demir, ''15.06.2016 tarihinde ASKF'ye aday olup seçimleri aldık.Sanki dünmüş gibi 3 senemiz geçti. Bu sene 3 içerisinde yönetim kurulumla beraber Amatör Spor Kulüplerine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tabi ki önümüzde Haziran ayında almış olduğumuz karar neticisinde ilk defa açıklıyorum Haziran'ın 16'sında Zonguldak Amatör Spor  Kulüplerinin 16'ıncı olağan genel seçimi yapılacaktır. Ekibimizle almış olduğumuz karar doğrultusunda tekrar Amatör Spor Kulüplerini yönetmeye adayız. İnşallah bu Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri ve yönetime giren arkadaşlarımızla beraber tekrar adayız. Kulüplerimizin tercihidir kulüplerimizin tercihinin bizde yana olmasını temenni ediyoruz. Bu yola tekrar adım attık. Herşey için herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.''

Emre Can Bayram