DEMİR'İN ÖĞRENCİLERİ MADALYALARI SÜPÜRDÜ
Kilimli Halk Eğitim Merkezi spocuları İLayda Bekar ,  Ceren Ermiş , Hazal Bekar ve Arda Şentürk il birinciliği msabakalarında kendi sikletlerinde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası vizesi aldı.  
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Site Spor Salonu'nda Yıldızlar teakwondo il birinciliği düzenlendi. .Bir birinden heyacanlı ve kefesen müsabakalarda Kilimli Halk Eğitim Merkezi sporcuları madalyalara ambargo koydu. Kilimli Halk Eğitim Merkezi spocuları İLayda Bekar 44 Kg,  Ceren Ermiş 47 Kg, Hazal Bekar 37 Kg ve Arda Şentürk 53 Kg'da şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası vizesi aldı.  Zonguldaklı sporcular 25-30 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.
Kilimli Halk Eğitim Merkezi teakwondo antrenörü Emrah Demir, ''Sporcularımız il birinciliği müsabakalarında rakiplerini birer birer eleyerek kendi sikletlerinde şampiyon oldular. Almış oldukları bu başarılarla birlikte 25-30 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar. İnşallah Ankara'da da şampiyonluk hedefliyoruz. Bizlerde destek veren herkese çok teşekkr ediyoruz''dedi.
Emre Can Bayram