DEMİR VE EKİBİNİN TOPBAŞI TARİHİ BELLİ OLDU 
Zonguldak Kömürspor'un ardından Diyerbekirspor'da tarih yazmaya hazırlanan Şenol Demir'in top başı tarihi belli oldu. Demir, liglerin Haziran ayında başlaması takdirinde 4-5 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır'da antrenmanlara başlayacak. 
************
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'u 3.Ligden 2 .lige yükseltme başarısı gösteren tecrübeli antrenör Şenol Demir, sezon başında 3.Lig 3.Grup takımlarından Diyerbakırspor ile anlaşmıştı. 21'inci haftada şampiyonluk parolasıyla göreve başlayan Şenol Demir ve ekibi 8 haftalık süre içerisinde 3 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi ile 40 puanla 8'inci sırada yerleşti.  Aldığı başarılı sonuçlarla play offla puan farkını 1 puana kadar düşeren Diyerbekirspor, play off'un en büyük adayları arasında yer aldı. Korona virüs nedeniyle memleketi Zonguldak'a dönen ve lige hasret kalan Demir, biran önce yarım bıraktığı işi tamamlamayı planlıyor. 
Tecrübeli antrenör Şenol Demir ve ekibi lig devam ettiği takdirde , 29'uncu hafta mücadelesinde 45 puanla 2.inci sırada yer alan Somaspor'u konuk edecek. 3.Lig 3 Grupta 65 puanla şampiyonluğu garantileyen Karacabey Belediyespor kalan 6 maçında formalite maçlarına çıkacak.  Öte yandan play off sıralamasında ise 45 puanla Somaspor 2.sırada, 45 puala Pazarspor 3., 42 puanla Nevşehir Belediyespor 4., 41 puanla Muğlaspor ise 5.sırada yer alıyor. 
*********
Toplanıyorlar
Diyebekirspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Demir, Haziran ayında liglerin başlaması halinde 4-5 Mayıs tarihleri arasında  Diyabakır'da toplanmayı planlıyor. Demir, sosyal mesafe kuralına uyarak ve maske takarak oyuncularla birlikte antrenmanlara başlayacak. Öte yandan  şuanda Diyerbekirspor yönetiminin futbolcuların Diyarbakır'a dönmeleri için gerekli izinlerin alınması için uğraştığı öğrenildi.