GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci:

“Mücadelemizi sürdüreceğiz”

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetimi 30 Haziran 2016 günü saat: 16.30 Madenci Anıt’ında yapacakları eylem öncesi Gazipaşa Caddesi üzerindeki taksici ve esnafları dolaşacak iş yerlerine madenci bareti ve broşür bırakarak eyleme davet ederek destek olmaları istediler. GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Biz TTK’nın özelleşmemesi için elimizden gelen mücadeleyi son damlamıza kadar vereceğiz” dedi.    

TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nün Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirme kapsamına alındığının kentte duyulmasının ardından GMİS yönetimi başkanlar kurulunda aldığı karar ile Perşembe günü Madenci Anıt’ında eylem kararı almasının ardından Gazipaşa Caddesindeki esnafları dolaşarak madenci bareti dağıttı.

“MÜCADELEYİ SONUNA KADAR DEVAM ETTİRECEĞİZ”

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, gazetecilere yaptığı konuşmasında; “TTK’nın kapatılmaması ve özelleşmemesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz halkımızla, işçimizle, esnafımızla, taksicimizle ve basınımızla beraber birlikte olduğumuzu ve birlikte olduğumuzu gerektirdiği için bir broşür bastırdık ve bugün bu broşürlerimizi dağıtıyoruz. Bu süreçte inşallah en güzel şekilde Perşembe günü saat: 16.30 da madenci anıtında basın açıklamasızla hükümetimize ilgili yerlere sesimizi duyurmaya çalışacağız. Biz TTK’nın özelleşmemesi için elimizden gelen mücadeleyi son damlamıza kadar vereceğiz. İşçi arkadaşlarımızda kararlılar bu konuda. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. Barış DOĞAN