Bölgesel Amatör Lg 6’ncı Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor derbi maçında karşılaştı. Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan karşılaşmadan Ereğli Belediyespor 2-0 galip ayrılarak derbiyi kazanan takım oldu.
Maça Ereğli Belediyespor taraftarının da desteği ile baskılı başlamasına rağmen Devrek Belediyespor baskıyı kırdı. Ancak 16’ncı dakikada Cömert Kandemir’in vuruşu Devrek Belediyespor’un da defans oyuncusu Abdullah’a temas ederek ağlarla buluştu ve bu dakikada Ereğli Belediyespor maçta 1-0 üstünlük yakaladı. İlerleyen dakikalarda Devrek Belediyespor eşitlik golü için bastırmasına rağmen ilk yarı 1-0 eflatun-beyazlıların üstünlüğü ile tamamlandı.
Ereğli Belediyespor ikinci yarıya farkı açmak, Devrek Belediyespor ise beraberlik için başladı. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Ereğli Belediyespor atağında yine Cömert’in vuruşunda Devrek Belediyesporlu futbolcuya temas ederek ağlarla buluşunca maçta skor 2-0’a geldi.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ereğli Belediyespor yakaladığı 2 net pozisyonu değerlendiremeyince maç 2-0 Ereğli Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.