DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetim kurulu üyesi Elif Altınkaya, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret ederek Başkan Mustafa Emen ile Halkın Sesi Gazetesi muhabiri Şebnem Saka ile görüştü.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Mustafa Emen, “Sayın Bozkurt başkana ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Deva Partisi yeni kurulan bir parti ve ülke genelinde örgütleniyor. Zonguldak’ta yeni bir ses yolunda başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.” ifadesini kullandı.

 

Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ise şunları dile getirdi:

 

“Zonguldak’taki güzide derneklerden  biri tanesi Karaelmas Gazeteciler Derneğidir. Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarımızı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Ülke genelinde 4 ya da 5 ilde teşkilatlanamadık. Bunun haricinde hiçbir problem yok. Zonguldak’ta ilçe başkanlıklarımız tamam, birkaç ilçemizde de adaylarımızı görüşüyoruz. Zonguldak’ta binamızı tuttuk ve aktif bir şekilde hazırız. Sabah 9 akşam 6.5 kapımız herkese açıktır. Biz Zonguldak’ın dertlerini biliyoruz ve görüyoruz, empati yapıyor insanları anlamaya çalışıyoruz. Siz biz ayırımcılığını bir köşeye bırakıp Zonguldak’ın dertlerine deva olmak için bir adım attık bu yolda hep beraber sosyoekonomik alanlarda nasıl yardımcı olabiliriz, ne gibi projeler üretip bu projelerle Zonguldak’ın geleceğini nasıl parlatabiliriz bunları tartışacağız ve bunları konuşacağız.  Daha yolun başındayız ama hedeflerimiz yüksektir.” (Şebnem Saka)