DEVREK 22 FUTBOLCUNUN İŞİNİ BİTİRDİ
Devrek Belediyespor iç ve dış transferde 22 futbolcuyu resmi sözleşme imzaladı.
Bölgesel Amatör Lig 6'ıncı gruptaki temsilcilerimizden Devrek Belediyespor iç ve dış transferde anlaştığı 22 futbolcuyla Devrek İlçe Stadyumudna düzenlenen törenle resmi sözleşme imzalattı. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurttun da büyük destek verdiği Kırmızı Beyazlı takım oluşturduğu kadroyla yeni sezonda üst sıraları hedefliyor. Devrek Belediyespor'u yeni sezonda Karabüklü teknik adam İlhan Özer çalıştıracak. 
İşte yeni transferler
İç transferde Cihangir Korkmaz, Okan Sarıvaz, Ali Koçaklı,  Tolga Kılıç, Behlül Yanık ve Bekir Can Tavukcuoğlu'yla nikah tazeleyen Devrek Belediyespor, 
dış transferde ise Eray Seyyal (Kasımpaşa), Orhan Pamukçu (Kütahya), Arif Özen (Konya/Eroğlu), Furkan Ceylan (Yurt dışı- Fortuna/Köln), Anıl Vatansever ( Bulancak), Furkan Birdal ( Yeniçağ), Yusuf Yağcı (Tokat Erbaa)Özcan Gençoğlu (Çarşamba), Mehmet Yılmaz ( Hatay/Kırıkhan), Gökhan Dereli ( Safranbolu Belediyespor ), Cihan Duman ( Yurt dışı- Fortuna/Köln), Süleyman Köse ( Yeniçağ), Mehmet Onur Sayım (Gönen Belediyespor), Uğur Albuz (Çates Işıkspor), Yusufhan Torun (Sarayspor) ve Ramazan Dönmez'i (Bartınspor) transfer etti. 
Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Devrek Belediyespor yönetimi ve yeni futbolcularımıza yaptığı konuşmasında;“Bölgesel lig de Devrek Belediyespor formasını giyerek ter dökecek olan sizlerin, ilçemize yakışan bir sezon geçireceğinizden eminim.Takım arkadaşlarının uyumu sayesinde Devrek Belediyesporumuz birbirinden önemli başarılara imza atacak.Kulübümüz ve hedeflerimiz için çizdiğimiz yolda sizler başrol oyuncularımız olacaksınız. Yöneticilerimizden, teknik heyetimize tüm takıma başarılı ve keyif dolu bir sezon diliyorum.” şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram