DEVREK BAŞLIYOR EREĞLİ BELİRSİZ 
Korona virüs nedeniyle futbola verilen aranın sona ermesinin ardından gözler Bölgesel Amatör takımlarımız Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor'a çevrildi. Ereğli Belediyespor antrenmanlar için net bir karar vermezken, Devrek Belediyespor antrenmanlara başlama karar verecek.
************
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle geçtiğimiz aylarda spor müsabakaları iptal edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Başkanı Nihat Özdemir, açıklama yaparak 12 Haziran tarihinde ligler başlayacağını söyledi. Açıklamaların ardından Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor cephesine çevrildi.
Ereğli bayramdan sonra 
Bölgesel Amatör Ligde bu sezon istenmeyen sonuç alan Ereğli Belediyespor ligin bitmesine 4 hafta kala 27 puanla 10'uncu sırada yer aldı. Eflatun Beyazlı Başkan Özdemir'in açıklamasının ardından karar kara düşünmeye başladı. Kulüp kasasında ve belediyenin kasasında yeterli bütçe bulamayan Ereğli Belediyespor toplanma olayını bayramdan sonraya attı. Eflatun Beyazlı tam bayramdan sonra yönetim toplanarak bir karar vereceği öğrenildi.Ereğli Belediyespor kalan 4 maçında, 
Devrek hafta içi karara bağlıyor
Bölgesel Amatör Ligde bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ise bu sezon aldığı bir birinden güzel sonuçlarla kendini adeta yeniden buldu. Kırmızı Beyazlı takım ligde kalan maç öncesinde 34 puanla 5. sırada yer aldı. Devrek Belediyespor, hafta sonu yönetim toplanarak hafta içerisinde ise antrenmanlara başlamayı planlıyor. Kırmızı Beyazlı takım ligler başlayana kadar antrenmanlarını sosyal mesafe kuralına uyarak ve maske takarak yapacak. 
Emre Can Bayram