Gelikspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Devrek Belediyespor ile oynayacağı baraj maçı hazırlıklarını teknik direktörler Gökhan Konmuş ve Birol Yılmaz yönetiminde  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda tamamlayarak Dedeman Otel'de kampa girdi. 
Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz zorlu  maç öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Devrek Belediyespor'u hafife almadıklarını söyleyerek, taraftarın desteği ile Devrek'i yenecek güçte olduklarını söyledi. 
''Devrek Belediyespor'u yenecek güçteyiz''
Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Devrek Belediyespor'u yenecek güçte olduklarını söyleyerek, ''haftadır hazırlanıyoruz. Ligi şampiyon tamamladık. Bu haftada Çaycumada 5 günlük bir kampımız oldu. Bugün son idmanımızı yaptık. Bu akşam ve yarın Dedeman otelde kamp yapacağız. Pazar günü hayırlısıyla çıkıp topumuzu oynacağız. Bu sene iyi bir sezon geçirdik. İnşallah yenmek istiyoruz. Bunun sonucunu iyi bir şekilde alacağımıza inanıyorum. Ben her iki takımıda başarılar diliyorum.''
''Rakibi hafife almıyoruz''
Rakibi hafife almadıklarını ifade eden Kurnaz, ''Ortada olan bir maç rakibimizi hafife almıyoruz. Rakibimiz Bölgesel Amatör Ligde oynuyor. Onlar ciddi maçlar yaptı. Bizde bu sene iyi bir performans gösterdik. Diğer rakibimize ligde 11 puan fark attık. Onun için fair play anlamında maç olsun diye bekliyoruz''dedi. 
''Gelik'i Bal'a çıkarırsak daha güzel şeyler yapacağız''
Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, ''Belediye Başkanımız Selim Alan ziyaret ettik yönetim olarak. Maça da davet ettik. Cumartesi Pazarda onlarda bu maç için anons edecekler. Kilimli, Gelik, Çatalağzı ve Zonguldak'ta maç için anons edilecek. Taraftarımızda bu zorlu maça gelecek. Burada güzel bir şenlik olacak.Ben sezon başından bu yana Gelik halkına ve taraftara şu mesajı verdim. Fair play anlamında ben her zaman sizlerle beraberim. Burada çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz var. Gelik Belediye Başkanımızda her zaman bizim yanımızda oldu. Biz bu takımı daha üst lige taşırsak Gelik daha güzel günler görecek. Güzel şeyler yapacağız. Hem Bal Liginde bir merkez takımı olacak hem de altyapısı beraber güzel bir takım olacak''diye konuştu.
Emre Can Bayram