DEVREK'İN YENİ TRANSFERLERİ GELDİ 
Devrek Belediyespor dış transfer çalışmaları  kapsamında sol bek oyuncusu Ali Temur ve forvet oyuncusu Emirhan Odabaş'ı transfer etti. 
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Devrek Belediyespor genç ve dinamik kadrosuyla yakaladığı müthiş istikrarla ilk yarıyı 20 puanda 5'inci sırada tamamladı.  Devrek Belediyespor Teknik Direktör İlhan Özer yönetiminde ikinci yarı hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına başladı. 
Devrek Belediyespor Zonguldakspor'un 3'ncü ligden 2'nci lige çıktığı, şampiyonluk yaşayan sol bek oyuncusu Ali Temur ve 3. lig ekiplerinden Yeni Orduspor'un golcüsü Emirhan'ı da renklerine bağladı.Devrek Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına bugünden itibaren kendi tesislerinde kampa girerek başlarken, Ali Temur ve Emirhan takımla birlikte ilk idmanlarına çıktı.
Devrek Belediyespor  Yönetim Kurulu üyesi Bekir Kayaaltı ile birlikte poz veren 2 yeni transfer Devrek Belediyespor'un başarısı için terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerini söylediler. Bekir Kayaaltı ise 2 futbolcunun da kulübe hayırlı olması temennisinde bulunurak teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 transfer daha düşündüklerini söyledi. 
Emre Can Bayram