DEVREK KAZANDI EREĞLİ BİLDİĞİMİZ GİBİ
Devrek Belediyespor  saha ve seyircisi önünde Keçiören Bağlumspor'u 4-1 mağlup ederek küme düşme potasının içerisinden sıyrıldı.
Bölgesel Amatör Ligin  6’ncı Grubun 6'ıncı haftasında temsilcimiz Devrek Belediyespor saha ve seyircisi önünde Keçiören Bağlumspor’u konuk etti. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini deplasmanda Anadolu Üniversitesi karşısında alan Devrek Beledyespor, onun moraliyle, bugün sahasında Keçiören Bağlumspor'u konuk etti. 
Devrek Belediyespor maçın henüz 1’nci dakikasında  Süleyman’ın attığı golle durumu 1-0 yaptı. Kırmızı-beyazlı ekibin etkili futboluna karşı koyamayan Keçiören Bağlumspor kalesinde ikinci golü gördü. Devrek Belediyespor 15’nci dakikada Mehmet Yılmaz’ın attığı şık golle durumu 2-0’a getirdi.Golün 5 dakika sonrasında bu kez Keçirören Bağlumspor’un golü frikikten geldi ve skor 2-1 oldu.Golden etkilenmeyen Devrek Belediyespor’da bu kez sahneye Gökhan Dereli çıktı ve attığı golle takımını 3-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.Devrek Belediyespor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da etkili oynamaya devam etti. 69’ncu dakikada Mehmet Yılmaz kendisinin ikinci, takımının 4’ncü golünü Bağlum ağlarına gönderdi.Karşılaşmadan 4-1 galip ayrılan temsilcimiz Devrek Belediyespor puanını 7’ye yükselterek küme düşme potasından da kurtulmanın sevincini yaşadı. 
Ereğli bildiğimiz gibi
Ereğli Belediyespor ise kendi sahasında Eskişehir Yunusemrespor'a konuk etti. Eflatun Beyazlı takım rakibi Eskişehir Yunusemrespor'la 0-0 berabere kaldı. Ereğli Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 5'e yükselterek küme düşme potasının içerisinde yer aldı. 
Emre Can Bayram