DEVREK SAHASI KENDİNİ TOPARLIYOR 
Zonguldak Kömürspor ve Devrek Belediyespor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Devrek İlçe Stadyumunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 
**********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ve Bölgesel Amatör Lig 6.Gurpta temsilcilerimizden Devrek Belediyespor'un iç sahada maçlarına sahipliği yapan Devrek İlçe Stadyumunda saha bakım çalışmaları devam ediyor.
Korona virüs nedeniyle spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından Devrek İlçe Stadyumuna da kilit vurulmuştu. Müsabakalarının iptalinin ardından tesis görevlisi Birol Horozoğlu tesisi bir gün bile boş bırakmıyor.Maçların heran başlayacakmış gibi çalışamalarına devam eden Horozoğlu, korona virüs nedeniyle maçların oynanmamasına fırsat bilerek sahada gübreleme çalışmasına başladı. 
Eskisinden daha iyi bir görüntüye bürünen Devrek İlçe Stadyumunun maçların başlamasıyla birlikte hazır bir hale gelecek. Kale önlerinde meydana gelen kelleşmeler ise kendini toparlamaya başlayarak hızlı çimlenmeye başladı.Devrek İlçe Stadyumundaki çalışmaların maçların başlama tarihine kadar devam edeceği öğrenildi. 
Emre Can Bayram