İstanbul Şişli Belediyesi ile Devrek Belediyesi arasında 'Kardeş Şehir' (Kardeş Belediye) Protokolü imzalandı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Devrek Belediyesi tarafından, sosyal ve kültürel faaliyetler, gençlik ve eğitim faaliyetleri, ticaret ve iş ilişkileri, bilgi ve tecrübe paylaşımları, dostluk ilişkileri ile araç ve gereç paylaşımlarını öngören 'Kardeş Şehir' (Kardeş Belediye) Protokolü imzalanarak yürürlüğe girdi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, kardeş şehir projesi hakkında şu bilgiyi verdi:

"Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i makamında ziyaret ederek,   'Kardeş Şehir' Protokolünün imzaladık.

Ziyarette, Şişli Belediye Başkanı Keskin’e dünyaca ünlü Devrek Bastonu ve Devrek Belediyespor forması hediye ederek, imzalanan protokolün her iki belediye için hayırlı olması temennisinde bulunduk.

Şişli Belediyesi ile sosyal ve kültürel faaliyetler, gençlik ve eğitim faaliyetleri, ticaret ve iş ilişkileri, bilgi ve tecrübe paylaşımları, dostluk ilişkileri ile araç ve gereç paylaşımlarını öngören 'Kardeş Şehir' (Kardeş Belediye) Protokolü imzalamak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaret son derece verimli geçti. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Şişli Belediye Başkanı Keskin’i de ilçemizde ağırlamak istediğimizi ifade ettik. Kardeş Şehir Projesinin hazırlanıp hayata geçmesi için emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Her iki ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun." (Haber Merkezi)