DURUM VAHİM SON 7 MAÇTA  1 GALİBİYET 
Son 7 maçında sadece 1 kez galip gelebilen Zonguldak Kömürspor'da gözler ilk yarının son maçı olan Afjet Afyonspor maçında. Kırmızı Lacivertli takım Afjet maçını kaybetmesi takdirde düşme hattını bir nebze daha yaklaşacak. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ilk yarının son maçında Pazar günü Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Son olarak Tarsus İdman Yurduspor'a 7-1 gibi farklı skorla mağlup olan Zonguldak Kömürspor'da gözler Afjet Afyonspor maçında  Kırmızı Lacivertli takım Afjet Afyonspor'u yenerek taraftara ve camiaya kendini afettirmeyi planlıyor. 
Son 7 maçında sadece Başkent karşısında galip gelebilen Zonguldak Kömürspor yaşadığı bu düşüşle birlikte 22 puanla 8'inci sıraya kadar geriledi. Kırmızı Lacıvertli takım,Afjet maçını kaybetmesi takdirde ise düşme potasıyla arasında fark iyice azalacak. Şuanda düşme  potasında Başkent, Konya ve Şanlıurfaspor yer alıyor. Zonguldak Kömürspor'un Başkent'le 7 ve Konyaspor ise 8 puan fark var. Öte yandan maddi imkansızlıklar nedeniyle düşdü gözüyle bakılan Şanlıurfaspor'un ise -14 puanla son sırada yer alıyor.Zonguldak Kömürspor, kazandığı takdirde ise play off hattında ki farkı azaltacak. 
Emre Can Bayram