Kozlu Belediyespoe ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yeşil Beyazlı takımın şimdiki hedefi ise play off.
****

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden düşen ve bu sezon kurduğu iddialı kadroyla  yeniden hedefi Süper Amatör Lige çeviren Kozlu Belediyespor, Ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. 
1.Amatör Merkez B Grubunun 12'inci haftasında Çatalağzı Demirspor'u konuk eden Lider Kozlu Belediyespor rakibini 8-2 gibi farklı skorla mağlup etti. Yeşil Beyazlı ekip,Çatalağzı Demirspor galibiyetiyle puanını 30 yükseltti. Kozlu Belediyespor önümüzde ki haftayı bay geçerken son hafta ise Zonguldak Gençlikspor'u konuk edecek. Yeşil Beyazlı takım play offlara odaklandı. Kozlu Belediyespor play offları geçtiği takdirde yeniden hasret çektiği Süper Lige geri dönecek. 

Sadıklar ve Giden'in büyük başarısı

Deniyimli teknik direktör Erkan Sadıklar ve genç yardımcı antrenör Gökhan Giden ligde rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Sadıklar ve Giden yönetiminde ki Yeşil Beyazlı takım Ligde şuana kadar hiç mağlubiyet almadı. Müthiş ikilinin bu başarısı takdir aldı.

Emre Can Bayram