EKREM COŞKUN KÖMÜRSPOR'A SAHİP ÇIKTI
Gazipaşa caddesinde faaliyet gösteren Ekrem Coşkun dönerleri Zonguldak Kömürspor'un hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Gümüşhanespor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularına moral yemeği verdi. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Gümüşhanespor maçı öncesinde bir destek şehir merkezinde yeni açılan 'Ekrem Coşkun' Dönerlerinden geldi.Ekrem Çoşkun dönerleri Zonguldak Kömürspor'un haftanın son antrenmanı sonrasında Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcuları ağırlayarak yemek verdi. Yemeğe Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı. 
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, Emrem Coşkun dönerlerine jestleri için teşekkür ederek, ''Şehirimize yeni açılan Ekrem Coşkun dönerleri bizler mekanlarında ağırlayarak takımımıza böyle bir jestte bulundu. Kendilerine teşekkür ediyor ve bol kazançlar diliyoruz. İnşallah hafta sonu oynanacak maç öncesinde futbolcularımıza moral oldu. İnşallah Pazar günü Gümnüşhanespor maçını kazanarak yeniden çıkış yakalayacağız''dedi.
Emre Can Bayram