ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİZ 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Türkiye Futbol Federasyonunun verdiği karara uyacaklarını söyleyerek, lig başlacağın  ellerinden gelen mücadeleyi vererek takımı ligde bıracaklarını söyledi. 
''Verilen karara uyacağız''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, 'Şuanda bütün kulüpler beklemede. Kimse ne olup biteceğini bilmiyor. Bir tarih verildi ama kesinleşmiş hiç birşey yok. Bana kalırsa 2.Ligde maçların oynanmaması gerekiyordu. Ama verilen karara bizlerde her kulüp gibi uyacağız. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Zonguldak Kömürspor'u da ligde hakettiği yere getireceğiz''dedi.
''Taraftarı ve camiayı çok özledik''
Camiayı ve taraftarı özlediklerini ifade eden Afacan, ''Taraftarı ve camiayı çok özledik. Biz güzide bir kulübümüz. Bizler işçi milli takımı Zonguldak Kömürspor'uz. Taraftarımızla kavuşacağımız günü hasretle bekliyoruz. Onlar bizi yağmur çamur demeden her yerde desteklediler. Onlara buradan teşekkür ediyoruz''diye konuştu.
''Antrenmanlara yoğun bir katılım var''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, antrenmanlara yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, ''Korona virüs nedeniyle maçların iptal edilmesinin ardından antrenmanlarımıza uzaktan eğitimlerle devam ediyoruz. Barış hocamız gerekli çalışmaları uzaktan takip ediyor. Yoğun bir katılım var. Oyuncularda çok istekli. Onlarda yeşil sahaları çok özledi. İnşallah lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz''ifade etti.
Emre Can Bayram