ELİMİZE GELEN FIRSATI KAÇIRDIK 
Zonguldak Kömürspor saha ve seyircisi önünde Sancaktepe Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak hem galibiyet serisine son verdi hem de play off yolunda avantajı kaybetti. 
***********
Zonguldak Kömürspor play off yolunda yara aldı. Zonguldak Kömürspor play off barajında ki rakiplerinin puan kaybettiği hafta kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak eline gelen fırsatı itti. 
********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 22'inci haftasında dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Sancaktepe Belediyespor'u konuk etti.
Zonguldak Kömürspor sahaya kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, Emre Can, Muammer, Metin, Onurcan, Yiğit, Gürkan ve Görkem 11'ile çıktı. Kulübede ise Fatih, Abdulcebrail, İsmail, Muhammet, Berkan ve Muhammet Beşir yer aldı.
İlk yarıda sessizlik
İlk yarıya saha ve seyirci avantanjını kulllanarak başlayan Zonguldak Kömürspor rakip kalede pozisyonlar bulsa da sonuç alamadı. İlk yarıda her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç 0-0 eşitlikle sona erdi. 
Goller peş peşe geldi
İkinci yarıya daha hakim başlayan konuk ekip Sancaktepe Belediyespor, 56'ıncı dakika da David'le bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından yoğun kar yağışı nedeniyle futbolcular ayakta durmakta zorlandı. Maçın hakemi Lütfullah Aslan saha görevlilerini sahaya davet ederek kale çizgilerini temizletti. Son bölümlerde baskıyı iyice arttıran Sancaktepe Belediyespor, 90'uncu dakika da tartışmalı bir kararla penaltı kazandı. Topun başına geçen Alaattin toğu ağlarla buluşturarak durumu 2-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka  gol olmayınca maç Sancaktepe Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Zonguldak Kömürspor Sancaktepe yenilgisiyle 31 puanda kalarak 10'uncu sıraya geriledi. Kırmızı Lacivertli takım 15 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çorum FK'ya konuk olacak. 
Akkan ilk maçına çıktı
Zonguldak Kömürspor'un devre arasında Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı genç oyuncu Gökhan Akkkan, Kömürspor forması ile ilk maçına çıktı. Akkan, 86'ıncı dakika da Metin'in yerine oyuna dahil olarak 10 dakika boyunca sahada kaldı. Genç oyuncu Gökhan Akkan gösterdiği performansla Serkan Afacandan tam not aldı. 
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
1922 Konyaspor-Tarsus İdman Yurdu: 2-0
Zonguldak Kömürspor-Sancaktepe Belediyespor: 0-2
Samsunspor-Afjet Afyonspor: 2-0
Şanlıurfaspor-Amed Sportif Faaliyetleri: 0-5
Hacettepespor-İnegölspor: 1-2
Sarıyer-Manisa F.K: 2-3
Pendikspor-Çorum F.K: 3-2
Gümüşhanespor-Başkent Akademi(Ertelendi)
Hekimoğlu Trabzon Kırklarelispor(Ertelendi)
SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Lütfullah Aslan *, Çetin Öncel *, Mehmet Özer *
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:  Sinan **, Cenk **, Hakan **, Ramazan **, Emre Can *, Muammer **, Metin **(Dk.86 Gökhan *), Onurcan **(Dk.75 İsmail **), Yiğit **(Dk.62 Muhammet *), Mehmet Gürkan **, Görkem *
SANCAKTEPE BELEDİYESPOR: Emre **,Erdinç **, Ozan **, David **(Dk.63 Selim **), Melik **, Alaattin ***,Halil *(Dk.80 Ogün **), Mert **, Erhan **(Dk.86 Can *), Muharrem **, İrfan **
GOLLER: Dk.56 David, Dk.90 Pen. Alaattin Hamza(Sancaktepe Belediyespor)