ELMAS KRİTİK VİRAJDA
Ligde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Zonguldak Kömürspor' Başkent Akademi maçıyla krtik viraja giriyor. Kırmızı Lacivertli takım saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Başkent temsilcisini yenmekten başka çaresi yok. Zonguldak Kömürspor kaybettiği takdirse ise küme düşme potasına bir adım daha yaklaşacak. 
************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü saat: 13:30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda küme düşmeme mücadelesi veren Başkent Akademi'yi konuk edecek. Lig 5 haftadır galibiyete hasret kalan Zonguldak Kömürspor bu gidişatı Başkent Akademi maçıyla dur demek istiyor. Hafta başından beri kendi tesislerin Başkent Akademi hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor dün kendi tesislerinde son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Lacivertli takım Başkent Akademi'yi yendiği takdirde ise yine play off hattına yakınlaşacak. Hayati önem taşıyan maç öncesinde tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan Kırmızı Lacivertli takım, saha ve seyirci avantajını arkasına alarak bu maçı kazanmkayı hedefliyor.Zonguldak Kömürspor 19 puanla 9'uncu sırada yer alırken, Başkent Akademi ise 12 puanla 16 sırada. 
Taraftar yanlız bırakmayacak. 
Zonguldak Kömürspor'un bu hayati önem taşıyan maçında taraftar yanlız bırakmayacak. Kırmızı Lacivertli taraftarlar Başkent Akademi maçında tribünleri doldurarak takımlarına 12.adam olarak destek verecek.
Beyaz Grupta haftanın maçları şu şekilde;

30 Kasım Cumartesi
13:00-Hekimoğlu Trabzon-Gümüşhanespor
1 Kasım Pazar
13:00-Amed Sportif Yeni Çorumspor
13:00-Şanlıurfaspor-Yeni Çorumspor
13:30-Hacettepespor-Pendikspor
13:30-İnegölspor-Afjet Afyonspor
13:30-Kırklarelispor-Manisa FK
13:30-Samsunspor-Sarıyer
13:30-Sancaktepe Belediye-Tarsus İdman Yurdu
13:30-Zonguldak Kömürspor-Başkent Akademi