ELMAS LİDER'E BOYNUNU BÜKMEYECEK 
Zonguldak Kömürspor Lider Samsunspor'u evinde yenerek sürpriz yapmayı planlıyor. Kırmızı Lacivertli takım Samsun'u yendiği takdirde ise küme düşme hattıyla puan farkını da yukarıya taşıyacak. 
*************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü saat: 15:00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda Lider Samsunspor'a konuk olacak. Hafta başından beri teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde Samsun hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor dün son antrenmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yaparak hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Lacivertli takım akşam saatlerinde karayolu ile Samsun'a giderek yarın Samsun'da son antrenmanını yapacak. Bütün planlarını 3 puan üzerine Kırmızı Lacivertli takım Lideri evinde yenerek sürpriz yapmayı planlıyor. Zonguldak Kömürspor 36 puanla 10'uncu sırada yer alırken, Lider Samsunspor'un ise 70 puanı bulunuyor.
*************
Korona virüs nedeniyle taraftar alınmayacak. 
Türkiye Futbol Federasyonun  Türkiye'ye de gelen korona virüs nedeniyle tedbir amaçı bütün profesyonel ve amatör maçlara seyirci yasağı getirdi. Bu neden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçına taraftar alınmayacak. Öte yandan sadece şeref tribününe oyuncular ve yöneticiler girebilecek.
Akkan yok. Ramazan geri geldi 
Sarıyer maçının ikinci yarısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen genç oyuncu Gökhan Akkan, Samsunspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Sarıyer maçında sarı kart cezalısı olan ve forma giyemeyen sağ bek oyuncusu Ramazan cezasını doldurdu. Teknik direktör Serkan Afacan'ın Ramazan'a görev verdiği takdirde Samsun maçında sahada yerini alacak.
Emre Can Bayram