EN ÇOK KAYIP VEREN İLLERİNDE İÇİNDE OLMAMIZ YAKIŞMIYOR 

Zonguldak Kömürspor'da  şampiyonluklar yaşayan ve uzun yıllar Kaptanlık yapan Mert Caymaz sosyal medya üzerinde memleketi Zonguldak'a mesaj gönderdi.
Kaptan Mert Caymaz, korona virsünün küçümsenecek birşey olmadığını söyleyerek, en çok vefat eden iller sıralamasında Zonguldak'ın da olmasının yakışmadığını söyledi.
''Mümkün olduğunca dışarı çıkmayın''
Zonguldaklı oyuncu Mert Caymaz,''Sizleri çok özledim. Biliyorsunuz Fethiyespor'da futbol hayatıma devam ediyorum. Ben Zonguldaklıyım. Zonguldaklı olmaktan da gurur duyuyorum. Orası benim memleketim. Ailem orada. Korona virüs nedeniyle futboldan uzak kaldı. Bizde evimizden dışarı çıkamıyoruz. Haberlerde takip ediyorum. Korona virüsden en çok kayıp veren illerin başındayız. Bu bize yakışmıyor. Buradan sizlere çağrıda bulunuyorum. Mümkün olduğunca dışarı çıkmayalım. Kendinize dikkat edin. Sizleri çok seviyorum. Sağlığını için, aileniz için ve sevdikleriniz için evde kalın''dedi.
''Taraftarı ve camiayı çok özledim''
Taraftarı ve camiayı özlediğini ifade eden Caymaz, ''Zonguldak Kömürspor'da güzel günlerimiz geçti. Şampiyonluklar yaşadık. Beraber üzüldük beraber sevindik. Sizleri çok seviyorum. Şanlı Kömürspor taraftarını da unutmadı. Onlara çok selam söylüyorum. Futbol hayatımı Fethiyespor'da devam ediyorum. İlimizi en iyi şekilde burada temsil ediyorum''diye konuştu.