EN İYİ TARAFTAR GRUBU OLDULAR

Alaplı Belediyespor'un  taraftarı grubu Mav Şeytanlar, Ankara'nın internet gazetesi Spor Ankara org sitesinin yapmış olduğu En İyiler Ödül Şöleninde Yılın Taraftar ödülüne laik gördüldü.

*************

Süper Amatör Lig ekibi Alaplı Belediyespor'un taraftarı grubu Mavi Şeytanlar tribün liderleri Ferhat Demirezen ve Ertan Kök geçtiğimiz sezon yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmuştu. Ankara'nın internet gazetesi Spor Ankara org sitesinin yapmış olduğu en iyiler sıralamasında  Mavi Şeytanlarda taraftar grubuda yer aldı. Mavi Şeytanlar taraftar grubu En İyiler Ödül Şöleninde Yılın Taraftar ödülüne laik gördüldü. Spor Ankara org sitesi, yılın taraftarı plaketini tüm taraftarlar adına tribün liderleri Ferhat Demirezen ve Ertan Kök'e teslim etti.

Mavi Şeytanlar tribün lideri Ferhat Demirezen, ''Öncelikle Bizi Yılın Taraftar Grubu seçerek bu ödüle layık gören SporAnkara.org sitesine ve sevgili Metin Karagöz Hocamıza çok teşekkür ediyoruz..Bu ödülün sadece tribündeki yaptıklarımız için verilmediğini düşünüyorum..Taraftar grubu olarak tribün dışında da sosyal destek ve farkındalık adına yaptıgımız kampanyalarla elimizden geleni yapmaya çalıştık..Bugün Düzenlenecek Ödül törenine katılıp bu güzel ödülü almak isterdik fakat işimiz gereği gidip alamadık maalesef.. lakin bu ödülü tüm Alaplı Belediyespor taraftarları adına Aldığımızı özellikle belirtmek istiyorum..Senelerdir sıcak soğuk demeden içerde dışarıda bize destek olan cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz..Sonunadek Alaplı Belediyespor''dedi.

Emre Can Bayram