CHP Zonguldak Milletvekili adayları Erdemir işçileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi

 

ERDEMİR’den CHP’ye destek!

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Erdemir işçileri ile akşam yemeğinde bir araya gelerek 7 Haziran genel seçimlerinde destek istedi.

Turpcu’nun seçium danışmanlığından verilen habere göre Büyük Ereğli Anadolu Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Şerafettin Turpcu, Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ın yanı sıra Metal Koop. Başkanı Erdal Özdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Türk Metal Eğitim Sorumlusu Bahri Topçu ve 800’e yakın Erdemir işçisi ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, “Bundan önceki süreçte ben hep işçi haklarını savundum. Karadon’da Soma’da mağdur olan ailelerin hep yanında oldum. Kendim lisede inşaatlarda amelilik yaparak okudum. ERDEMİR’de 2 defa staj yaptım. Ben ERDEMİR ailesinden birisiyim. Ben de sizler gibi işçiyim. Emeğin ve alın terinin her zaman yanında oldum. Demokrasimiz güçlü sendikalarla ilerler ve gelişir. Sizler 170 bin işçiyle en güçlü sendikanın içindeyiz. İşçi sınıfının kazanımlarının kaybolduğu bu günlerde Türk Metal Sendikasının olması işçi sı3nıfı için çok daha büyük anlam kazanmaktadır. İktidar kıdem tazminatlarını yok etmeye çalışıyor. Türk metal sendikası nasıl haklarınıza sahip çıkıyorsa bende tüm işçi sınıfının haklarını Ankara’da sahip çıkacağım. Sizler de 5bin üyeyle en büyük sivil toplum örgütüsünüz. Eğer siz olmasaydınız burası sahil kentinden sanayi kentine dönmezdi. 7 Haziran seçimlerinin eşiğindeyiz. Biz bu seçime en hazırlıklı partiyiz. İşçi sınıfının emeklinin asgari ücretlinin her zaman yanınızdayız. Bugün birbirinden değerli insanlarla birlikte bu yola çıktık. Bugüne kadar sizlerin hep yanınızda olduk. Buradan size söz veriyorum ki 7 Haziran’dan sonra da sizin hep yanınızda olacağım. Ben sizin Ankara’daki kapınız, sözcünüz, arkadaşınız olacağım” dedi.

CUMHURİYETİN KALESİNE YENİDEN 6 OKLU BAYRAĞI DİKECEĞİZ

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu ise konuşmasında, 7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra Cumhuriyet’in kalesine 6 oklu bayrağı dikeceklerini vurgulayarak, “Bizleri bu şekilde coşkulu bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 7 Haziran Genel Seçimlerinde inanıyorum ki Cumhuriyet’in kalesine yeniden altı oklu bayrağı dikeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz ise sürekli olarak alkışlarla kesilen konuşmasında, Zonguldak halkının ve Erdemir işçisinin her zaman emrinde olduğunu dile getirerek, “Buraya gelerek bize destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran’da inşallah partimizi iktidar yapacağız ve en az 4 milletvekili çıkaracağız. Bizler Zonguldak’ımızın evlatları olarak bu engellerle dolu yolda sizlerin büyük emekleriyle birlikte yürüyoruz. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Her zaman emrinizdeyim” dedi.