EREĞLİ 90'DA GÜLDÜ 
Ereğli Belediyespor, Eskişehir Yunusemrespor'u 90'uncu dakika da Ercan Kuraçayın attığı golle 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. 
***********
Bölgesel Amatör Lig 6'ıncı Gruptaki temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor, Ligin 19'uncu haftasında saha ve seyircisi önünde Eskişehir Yunus Emrespor'u konuk etti. 
Ereğli Belediyespor sahaya kalede M.Ali, Kadir, Ozan, Emre Berkan, Emre Kuzu, Mikail, Gökhan, Özenç, Volkan ve Ercan 11'ile çıktı.
Maça etkili başlayan konuk ekip, konuk Eskişehir Yunus Emrespor, gol için yüklense de sonuç alamadı. Eskişehir Yunus Emrespor, 42'înci dakika da bulduğu golle 1-0 öne geçti. Beraberlik için yüklenen Ereğli Belediyespor  gol pozisyonuna girse de sonuç alamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor soyunma odasına 1-0 geride girdi.
İkinci yarıya sirkeneleren başlayan Ereğli Belediyespor, 60'ıncı dakika da Ozan'la beraberliği yakaladı.(1-)Son dakikalara doğru baskıyı iyice arttıran Eflatun Beyazlı takım 90'uncu dakika da Ercan Kuruçay'ın attığı golle durumu 2-1 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor maçı 2-1 kazandı. Ereğli Belediyespor Eskişehir Yunus Emre galibiyetiyle puanını 24'e yükselterek, düşme hattından uzaklaştı. 
Emre Can Bayram