Ereğli’nin transfer sihirbazı Özkan Özyiğit,  ön görüşme yaptığı tecrübeli forvet ile her konuda anlaştı

EREĞLİ’YE ‘KURT’ SANTRAFOR

Babacar Mbaye Diop VE Quesi Jonathan Weston transferini rafa kaldıran Ereğli Belediyespor, aradığı golcüyü buldu. Yabancı futbolcudan yerliye dönüş yapan eflatun-beyazlı takım, 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu Koray Kurt’u transfer etti.  Asbaşkan  Özkan Özyiğit ile görüşerek prensip anlaşmasına varan tecrübeli krampon, Pazartesi resmi imzayı atacak.
******

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, forvet  transferinde mutlu sona ulaştı.  Forvet arayışları kapsamında yerli isimlere yönelen eflatun-beyazlılar, 2’nci ve 3’üncü Lig deneyimi yaşayan 35 yaşındaki forvet Koray Kurt’u renklerine bağladı.
Şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor, bu kapsamda yaptığı transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İç transferde şimdiye dek 9 futbolcu ile nikah yenileyen Ereğli Belediyespor, dış transferde de 7 futbolcu ile anlaştı. Genel toplamda 16 futbolcuyu kadrosunda bulundurarak yeni sezon kadrosunu yüzde 90 oluşturan eflatun-beyazlı takım,  bir kaleci ve bir forvet   alarak transferi bitirecek. Bu kapsamda arayışlarını sürdüren Ereğli Belediyespor, uzun süredir temasta olduğu  Senagalli Babacar Mbaye Diop bu ismin alternatifi olan Trinidad-Tobagolu forvet  Quesi Jonathan Weston’la anlaşamadı.
ARADIĞI İSİM OSMANİYE’DE BULUNDU
Bu iki ismin transfer defterini kapatan Ereğli Belediyespor, rotasını yerli isimlere çevirdi. Türk futbolcuları listesine alan Ereğli Belediyespor, aradığı golcüyü Osmaniyespor’da buldu.  3’üncü Lig takımında sezonu 14 gol ve 16 asistle tamamlayan 35 yaşındaki forvet Koray Kurt ile ilk teması kuran Asbaşkan Özkan Özyiğit,  önceki gün İstanbul’da yüz yüze bir görüşme yaptı. Zafer Şahin’inde hazır bulunduğu görüşmede şartlar konusunda anlaşan taraflar el sıkıştı.  ÖÇn görüşme yapılan futbolcu ile anlaşan Ereğli Belediyespor, Koray Kurt’u ilçeye davet etti. 11 Haziran Pazartesi günü Ereğli’de olması beklenen tecrübeli golcü, resmî sözleşmeye imza atacak.
Eren ARSLANYILMAZ

ÖZKAN ÖZYİĞİT, TRANSFERİ İSTANBUL’DA BİTİRDİ

*Çoğu transferde olduğu gibi, Koray Kurt transferini de Asbaşkan Özkan Özyiğit bitirdi

20 yılı aşkın kariyer

20 yılı aşkın futbolculuk yaşantısı bulunan ve bu sürede Akhisar Gençlikspor, Çanakkale Dardanelspor, İnegölspor ve Bandırmaspor gibi önemli kulüplerin formasını giyen Koray,, PTT 1.lig, 2.lig ve 3.ligde toplam 110 golü bulunuyor.


13 yıllık profesyonel kariyerine nokta koyacak

2005 yılında Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor’a transfer olarak profesyonel olan Koray Kurt,  13 yıllık profesyonel kariyerine nokta koyarak amatöre dönüş yapacak