Hoca konusunda ince eleyip sık dokuyan Ereğli Belediyespor, görüşmelerini sürdürüyor
SON ADAY POSTACI 
Ereğli Belediyespor’da hoca adayları çoğalıyor. Semih Tokatlı ve Şenol Demir derken yönetim geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor’da 3’üncü Ligin kapısından dönen  Ali Postacı’yı gündemine aldı. Kısa bir süre önce teknik adamla görüşen Ereğli yönetimi, hoca konusunda nihai kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak.
*****
Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, 6’ıncı sezonu için kolları sıvadı. Halil Posbıyık başkanlığında oluşan  eflatun-beyazlı yönetim,  camianın yıllardır süren profesyonel lig hasretine son vermek  yoğun bir mesai harcıyor.  İlk olarak Güçlü bir yönetimle işe koyulan eflatun-beyazlı kulüp, ardından hoca sorununu çözüme kavuşturmak istiyor. Bu kapsamda camianın beklentilerine karşılık verecek  isimleri listesine alan yönetim, bu adaylarla birebir  görüşmelerini yapıyor. 
Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz sezon son 5 maçta takımı çalıştıran Semih Tokatlı ile bir görüşme yaptı. Kulübün hedefleri ve camianın beklentilerinin konuşulduğu görüşmenin ardından, temasta olduğu isimlerle kontak kuran Ereğli, Zonguldak Kömürspor’da Play-Off şampiyonluğu yaşayan Şenol Demir ile bir araya geldi. Olumlu geçen görüşmelerin ardından adaylarını çoğaltan eflatun-beyazlı yönetimin gündemine  son Olarak ali Postacı geldi. Geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor’u  grup şampiyonu yapmasına rağmen, Play-Off müsabakalarında 3’üncü Ligin kapısından dönen 52 yaşındaki teknik adam ile görüşme yaptığını öğrendiğimiz Ereğli Belediyespor, birkaç isimle daha görüştükten sonra, önümüzdeki günlerde son kararını verecek.
Eren ARSLANYILMAZ

Son 2 sezonu Oğuzhanspor’da geçirdi
Adıyamanspor’da başladığı teknik adamlık kariyerine 2003 yılında  Fethiyespor ile devam ettikten sonra, Marmaris Gençlikspor, Adıyamanspor, Lüleburgaz, Turgutluspor’da profesyonel  antrenörlük yapan Postacı,  2013 yılında Bölgesel Amatör Lig’de Tekirdağspor’u çalıştırdı.  Ardından profesyonel kariyerine Manavgatspor ile devam eden 52 yaşındaki teknik adam, Karşıyaka, Antalyaspor, Mersin İdmanyurduspor,  Bandırmaspor’dan sonra, son 2 sezon Bölgesel Amatör Lig takımı Bucak Belediye Oğuzhanspor’u çalıştırdı.