EREĞLİ BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI

Ereğli Belediyespor Hendekspor ile oynadığı hazırlık maçıyla yeni sezonu açtı. 
Bölgesel Amatör Lig 6'ıncı grupta ki temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor dün Beyçayırı sahasında sezon açılışını yaptı. Sezon açılış törenine Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, sezon açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hedefimiz; Kdz. Ereğli Belediyespor’u hak ettiği yere taşımak. Bunun için yönetim kurulumuz, büyük emek harcıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyorum. Sporcularımız ve teknik heyetimiz de elinden geleni yaparak sahada centilmenlik içerisinde mücadelesini ortaya koyacak. Yeni sezonda futbolcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize başarılar diliyorum. Bugün takımımızı yalnız bırakmayan sporseverlere ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. “dedi.
Ardından Ereğli Belediyespor sezon açılış töreni kapsamında Hendekspor ile Beyçayırı sahasında hazırlık maçı yaptı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Ereğli Belediyespor, maçın sonunda gülen taraf oldu. Ereğli Belediyespor, Hendekspor'u 2-0 gibi üstün bir skorla yendi. Ereğli Belediyespor'un golünü Ercan Güner'i kaydetti. 
Emre Can Bayram