Çınartepe Mahallesi’nde yapılan “Ergin Erdem Genlik Merkezi”, Dikiş-Nakış kursuyla ilk faaliyetine başladı.

Bölgenin “Megastar” lakaplı sanatçılarından Merhum Ergin Erdem anısına İşadamı Gürkan Gülay tarafından yapılan “Ergin Erdem Gençlik Merkezi” nihayet hizmete girdi.  

Konuyla ilgili Halkın Sesi muhabirinin sorularını cevaplandıran Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, mahalle sakinleri olarak gençlik merkezinin faaliyete başlamasının heyecanını yaşadıklarını belirtti. Girgin ayrıca, merkezin önündeki alana da sporseverler için yeni proje yapılacağını duyurdu.

Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, “Buranın açılışında emeği geçen valilerimiz Ali Kaban ve Ahmet Çınar ile bu merkezin açılması konusunu gündeme getiren basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ama özellikle bu tesisi mahallemize kazandıran işadamı Gürkan Gülay’a teşekkürü bir borç biliyorum. Bu merkezin farkı özel bir girişimcinin karşılık beklemeden yapmış olmasıdır. Bu bizi çok hoşnut etti. Mahalle halkı olarak çok mutlu olduk.” dedi.

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜYLE ORTAK PROJEMİZ OLACAK

Kursun açılışına katılarak Ergin Erdem Gençlik Merkezi ve çevresinde inceleme yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ekibine de teşekkür eden Girgin, şunları söyledi:

“Müdürlüğümüz de bu işin takipçisi oldu. Ve bugün onların nezaretinde merkezimizde ilk kursumuzu açtık. Onlardan sözünü aldık: Burada Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün çalışmaları olacak. Hüseyin Girgin İlköğretim Okulu ve çevredeki  çocuklarımızı kapsayacak şekilde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüyle ortak projemiz var. Bu merkezin önündeki alana spor faaliyetleri için yeni proje yapılacak. Ne mutlu, bu tesisin buraya kazandırılmasında emeği geçenlere!”