ERGÜN PENBE YAZ FUTBOL OKULU AÇILIYOR
Kilimli Belediyespor her yıl olduğu gibi bu yılda Türk futboluna hizmet etmek amacıyla Ergün Penbe Yaz Futbol Okulunu açıyor... 24 Haziran Pazartesi günü açılacak olan yaz okulunun  açılışına Galatasaray ve Milli takımın efsane ismi Zonguldaklı futbolcu Ergün Penbe'nin de katılacağı öğrenildi.
Süper Amatör Küme takımlarından Kilimli Belediyespor, sezonun sona ermesinin ardından her yıl olduğu gibi bu yılda Ergün Penbe Yaz Futbol Okulunu açıyor. Türk futbolune yeni yıldızlar kazandırmak hedefiyle açılan yaz futbol okulunun startı 24 Haziran Saat 17:00'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda verilecek. 
Deneyimli teknik adam Selahattin Bayar yönetiminde titizlikle başlayacak olan Ergün Penbe Yaz Futbol Okulunda 6-14 yaş grubu arasında sporcular 2 ay boyunca futbolun temel eğitimlerini alacak. Aralarında yetenekli olan sporcular ise takip edilerek Kilimli Belediyespor altyapısına dahil edilecek.  Öte ayndan Ergün Penbe Yaz Futbol Okulunun açılışına Galatasaray ve Milli takımın efsane ismi Zonguldaklı futbolcu Ergün Penbe'nin de katılacağı öğrenildi.
Kilimli Belediyespor antrenörü Selhattin Bayar, ''Hedefimiz Türk futboluna hizmet etmek. Yeni yıldızlar keşfederek alyapımımıza sporca kazandırmak. 6-14 yaş grubu arasında ki sporcular bizlere kaydını yaptırarak 2 ay boyunca bizlerden temele eğitimler alacak. YHetenekli gördüğümüz sporcular ise takip edilerek altyapımımıza kazandırılacak. Ergün Penbe Yaz Futbol Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler, 0372 265 12 16 nolu telefonundan bilgi alabilecek. Bizlere destek veren Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Bahadır'a teşekkür ediyoruz''dedi.
Emre Can Bayram