ERKEN GOL YEMEMİZE RAĞMEN OYUN DİSİPLİNİNİ BOZMADIK
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri İnegölspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İnegölspor karşısında erken gol yemelerine rağmen oyun disiplininden çıkmadıklarını söyleyerek, 90 da buldukları golle maçı kazandıklarını ifade etti. 
''Erken gol yememize rağmen motivasyonumuz bozulmadı''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, erken gol yemelerine rağmen motivasyonlarının  bozulmadığını söyleyerek, ''Takımını gurbette yanlız bırakmayan gerek gurbetteki taraftarımıza gerekse buradan giden taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Mücadeleyi bırakmadık 90 da bulduğumuz golle galibiyetle dönmesini bildik. Maçın başında çok erken gol yedik ama buna rağmen çocukların motivasyonu bozulmadı. Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Zonguldakspor'u madenciyi en iyi şekilde temsil ettikleri için''dedi. 
''Oyuncuların primleri konusunda destek bekliyoruz''
 Primler konusunda destek beklediklerini ifade eden Başkan Caner, ''Bu başarının ardından çocuklarımıza vereceğimiz primler var. Yönetim olarak uğraş veriyoruz. Destekde bekliyoruz. Çünki destek olmadan hiç birşeyi gerçekleştirimezsiniz. Kentimizin ileri gelenlerinden Valimizden Belediye Başkanbımızdan destek bekliyoruz.Bu çocuklar Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ediyorsa yüreklerini ortaya koyuyorsa Biz Zonguldak'lı da gereğini yapması lazım. İnşallah kentimizin ileri gelenleri de Zonguldak Kömürspor'a destek verir''şeklinde konuştu.
''Sancaktepe maçı bizim için önemli''
Zonguldak Kömürspor Kulp Başkanı Süleyman Caner, Sancaktepe maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, ''Sancaktepe maçı bizim için önemli. Sacanktepe maçında taraftarımız gereğini yapacaktır. Tamamen tribünleri doldurmalarını istiyorum. Zonguldak'ta yaşayan herkes bu çocukları yanlız bırakmayacak. Bu maç play off için önemli. Rakibimiz puan kaybederse bizde kazanırsak play off farkı kapanacak. İnşallah ondan sonra da ilk 5'in içerisinde olacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram