Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref’ten tarihi itiraf:

“Halt Ettim”

 

Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Elmas TV’de katıldığı “Şeytanın Avukatı” isimli programda belediye başkanlığından istifa edişiyle ilgili bir soruya özeleştiri yaparak şu yanıtı verdi: “Hata yaptım, halt ettim”.

Mevcut başkan Muharrem Akdemir ile ilgili eleştirilerde de bulunan Eşref, “Beni 8 yılda bir kez davet etti. Ben 10 kez yanına gittim. Lavuar alanıyla ilgili projeye başlamasını önerdik ama dikkate almadı” ifadesini kullandı.

 

“CHP’LİLERİ SANDIĞA DAVET ETTİ”

 

Gazetecilerin Zonguldak Belediyesi’ni komisyonlara bile alınmayan bir meclis üyesi olan Muharrem Akdemir’e teslim edilmesinin sorumluluğunun kendisine ait olduğu şeklindeki eleştirisini de kabul eden Eşref, CHP’ye küskün seçmene sandığa gitmeleri yönünde çağrı yaptı. Kaybettiği seçimde Bahçelievler Mahallesinde sandığa gitmeyen seçmen yüzünden seçimi kaybettiğini anımsatan Eşref, “CHP seçmeni o seçimde bana kızıp sandığa gitmedi. Kazanan AK Parti oldu. Haksız da değildi. Benim de hatalarım oldu. Ancak bu kez aynısı olmaması için CHP’ye gönül veren insanları sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. CHP adayı Şenol Şanal’a kefilim ve 5 yıl süreyle destekleyeceğim” şeklinde konuştu.