AKP Karaelmas Mahalle Başkanı Hasan  Kahveci, açık giyinen genç kızlara “fahişe” benzetmesi yaptı... Aileleri çocuklarını asalak gibi yetiştirmekle suçladı... 

Fahişelik Beyinde Başlar!

AKP Karaelmas Mahalle Başkanı Hasan Kahveci’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel sayfasında açık giyinenlere “Fahişe” benzetmesi yapması başta kendi partilileri olmak üzere büyük tepkiye neden oldu. Kendisini ahlak bekçisi yerine koyarak toplumu terbiye etmeye soyunan Kahveci, gelen tüm tepkilere rağmen paylaşımını kaldırmayarak şu sözlerle meydan okudu: “Evet fahişe ve daha ötesi” 

Milletin çocuklarına “fahişe” ve “Asalak” diyecek kadar ileri giden AKP Karaelmas Mahalle Başkanı Kahveci’ye, il Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın nasıl bir tutum takılacağı, görevden alıp almayacağı merak ediliyor.

İŞTE O PAYLAŞIM

“Sanki Allah Ramazan ayında Zonguldak Sokaklarında yiyin, için diye vahyetmiş! Şu asalak gibi yetiştirip Fahişe gibi giyindirip sokağa saldığınız sözde Müslüman evlatlarınız sebebiyle ebedi cehennem azabına tutulacaksınız, korkumuz bu!
Bu kadar günahın arasında nasıl helak olmuyoruz şaşırıyorum!”