Kömürcü Erdoğan Demir, AKP’li Belediye Başkanı Ömer Ünal’dan sonra CHP’den aday adayı olan Gökhan Demir’e, gazeteciye, işadamına savaş açtı…

Filyos’ta Kayıkçı Kavgası!

Kömürcü Erdoğan Demir, hisselerini ele geçirerek sahibi olduğu Filyos Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisini ranta çevirmek için başta Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal olmak üzere herkese savaş açtı. Sahibi olduğu Yeni Adım Gazetesi üzerinden herkese yaylım ateşi açan Erdoğan Demir, haberlerde kendi adını kullanmak yerine yanında asgari ücretle çalışan Umut İliksiz’in ismini kullanıyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP ve AKP’nin adaylarını dizayn etmeye çalışan Erdoğan Demir, AKP’li Belediye Başkanı Ömer Ünal’dan sonra CHP’den Filyos Belediye Başkan aday adayı olan Gökhan Demir’e saldırdı.

İKİ İLERİ BİR GERİ!

Haberi koyduktan 24 saat sonra internet sitesinden geri çeken Erdoğan Demir, Gökhan Demir’i işadamı İsmail Şanlı ve Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın adamı olmakla suçlayım, Gökhan Demir Kimin Adayı?” başlığı atmıştı. Bilindiği gibi Başkan Ömer Ünal, Demir ailesinin Filyos Ateş Tuğla Fabrikası’nın bulunduğu araziyi SİT alanından çıkarmak için tehdit edildiğini iddia etmişti. Ancak aynı Ömer Ünal, sadece bir ay sonra Demirlere ait arazide parselasyon yaparak milyonlarca lira rant sağlamıştı. Aynı araziyi Kültür Bakanlığı’na rayiç bedelin neredeyse 10 katına satmaya çalışan Demirler, çıkan haberler üzerine haberi yapan gazeteleri hedef tahtasına koymuştu.