Bartın'da 4 gün önce vurduğu ördeğin peşinden giderken suda kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor. Irmağın önüne set çekilerek suyun yönünün değiştirilmesi ile birlikte dalgıç timleri arama çalışması başlattı. 
4 gün önce Bartın’ın Yanaz köyünde kuzeni ile birlikte ırmak kenarında avlanan 32 yaşındaki Remzi Akardere, avladığı ördeğin peşinden giderken ırmakta kaybolmuştu. Olayın ardından jandarma, Bartın AFAD ve dalgıç timlerinin 4 gün boyunca ırmakta yaptıkları arama çalışmalarına rağmen netice alınamamıştı. Arama çalışmalarının daha sağlıklı yapılabilmesi için avcının kaybolduğu noktanın 20 metre yukarısına ırmağın önüne set çekilmesi kararı alındı. Dün DSİ ekiplerinin ırmağın önüne set çekmek ve suyun yönünü değiştirmek için başlattıkları çalışma bugün öğle saatlerine kadar devam etti. Irmağın önüne set çekilmesinin ardından arama çalışmalarına başlandı. 6 kişiden oluşan Sakarya AFAD ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi'ne bağlı dalgıç polisleri, su seviyesinin 1 metre düşmesi ile birlikte kapsamlı arama çalışması yaptı. 3 saate yakın yapılan aramalarda Remzi Akardere bulunamadı. 
Arama çalışmalarına yarın da dalgıç timleri tarafından devam edileceği bildirildi. Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur da olay yerine gelerek, çalışmaları yakından inceledi. Akardere’nin ailesi ve yakınları ise arama çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi.