FORVETE İLK ADAY 
Zonguldak Kömürspor transfer listesinin başına yazdığı forvet transferi için harekete geçti. Kırmızı Lacivertli takım ilk olarak bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Yaser Yıldız'ın kapısını çaldı. 
********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ilk yarının sona ermesinin ardından teknik direktör Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.
Kırmızı Lacivertli takım transfer listesinin başına yazdığı forvet transferi için kapıları tek tek çalmaya başladı.
Zonguldak Kömürspor Sarıyerspor'le yollarını ayıran 31 yaşındaki forvet oyuncusu Yaser Yıldız'ı gündemine aldı. Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir'in temasa geçtiği tecrübeli forvet oyuncusu  Yıldız'la, gerekli şartlarda anlaşılamayarak transferi askıya alındı. 
Süper Lig ekibi dört büyüklerden Galatasaray alt yapısında yetişen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Yaser Yıldız, Manisaspor, Boluspor, Adanaspor A.Ş, Kartalspor, Pendikspor, Cesar Grup Ümraniyespor, ve Sarıyerspor formalarını giydi. 
Yıldız'ın Süper Ligde 27, TFF 1.Ligde 112, TFF 2.Ligde 207 ve Türkiye Kupasında ise 20 maçı bulunuyor. Deniyimli forvet oyuncunsu  Yaser Yıldız, bu maçlarda toplamda 92'kez fileleri havalandırdı. 
Emre Can Bayram