FUTBOL RESİTALİ  BAŞLADI
Zonguldak ev sahipliğinde Fener sentetik sahada Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları start aldı...3 gün sürecek olan grup müsabakalarında 21 takım bir üst tura yükselebilmek için kıyasıya mücadele verecek.

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Zonguldak'ın ev sahiplği ile Fener sentetik sahada açılış seronomisinin ardından Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler futbol grup müsabakaları başladı. Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına Erkeklerde 12 ve Kızlarda ise 9 takım olmak üzere toplamda 21 takım katıldı.Lig usulüne göre oynanan karşılaşmaların ilk gününde heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. Takımlar bir üst tura yükselmek için bir birbirleriyle kıyasıya mücadele verdi. 3 gün sürecek olan müsabakaların sonunda gruplarında birinci olan takımlar bir üst tura yükselmenin sevincini yaşayacak.

Yıldız Kızlar
 A Grubunda  İstanbul, Beyhan Şenyuva Orta  Okulu, Düzce Hikmet Akın Orta Okulu Zonguldak Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu, B Grubunda, Bilecik 700. Yıl Ortaokulu, Kocaeli Darıca 60.yıl Ortaokulu, Tekirdağ Kapaklı Belediye Ortaokulu, C Grubunda Karabük Anayasa Ortaokulu, Sakarya Tekebatan Ortaokulu, Bolu Gazipaşa Ortaokulu,

Yıldız Erkekler 
A grubunda Kocaeli Darıca 60. Yıl Ortaokulu, Bilecik Edebali Ortaokulu, Bartın İmam Hatip Ortaokulu, Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu, B Grubunda Zonguldak Pestilci Ortaokulu, Bolu Gaziapaşa Ortaokulu, İstanbul Alparslan Ortaokulu, Bursa Nilüfer İsail-Kadriye S. Ortaokulu, C Grubunda Sakarya Ahmet Akkoç Ortaokulu, Eskişehir Melehat Ünügür Ortaokulu, Karabük Beşbinevler  Ş.Cevdet Çay Ortaokulu, Antalya Mecdude Başkıncı Ortaokulu takımları katıldı.

''Önceliğimiz maçların fair play çercevesinde oynanması''
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, '' Öncelikle grup müsabakalarına katılan 21 takımımıza başarılar diliyorum. Önceliğimiz maçların kazasız belasız fair play çercevesinde oynanması. İnşallah maçlardan arda kalan zamanlarımızı ilimizin külterel değerlerini gezerek göreceksiniz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum''dedi. 

2 takım ilimizi temsil ediyor
Müsabakalarda ilimizi Yıldız Kızlarda Zonguldak Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu ve Erkeklerde ise Zonguldak Pestilci Ortaokulu temsil ediyor. 3 gün sürecek olan müsabakalarda iki takımımız bir üst tura yükselbilmek için kıyasıya mücadele verecek. 

Emre CAN BAYRAM



,