GALİBİYETİ ELİMİZDEN KAÇIRDIK

Zonguldak Kömürspor üçüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak galibiyeti elinden kaçırdı.
**********
Zonguldak Kömürspor  Kırklarelispor karşısında Mehmet Gürkan Öztürk'ün golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Kırmızı Lacivertli ekip üçüncü hafta sonunda puanını 4 çıkardı. 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor sezonun üçüncü haftasında Kırklareli Atatürk Stadyumunda dün Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Zorlu maçı Yalçın Taşkınfurat yönetirken, Armağan Çekinmez ve Şenol Bektaş yardımcılığını yaptı.
Zonguldak Kömürspor sahaya, Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmail, Muammer, Serhat, Onurcan, Berkan, Mehmet ve Görkem 11 ile çıktı. Kulübede ise kaleci Mustafa, Atakan, Oğuzhan, Muhammet, Metin, Kaptan Kaan ve Tezcan yer aldı.

İlk yarıyı önde bitirdik
İlk yarıya etkili başlayan Zonguldak Kömürspor gol için sağlı sollu ataklarla Kırklarelispor kalesine yüklense de sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor 45'inci dakika da Mehmet Gürkan Öztürk'gün golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

Gole engel olamadık
İkinci yarıya da aynı istek ve arzuyla başlayan Zonguldak Kömürspor, farkı arttırmak için uğraşsa da sonuç alamadı. Beraberlik için yüklenen Kırklarelispor, 67'inci dakika da İbrahim'in golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Maçın geriye kalan dakikalarında her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Zonguldak Kömürspor üçüncü hafta sonunda 1 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlikle puanını 4'e yükselterek 9'uncu sıraya yerleşti. Kırmızı Lacivertli takım haftaya kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor'u konuk edecek.
Emre Can Bayram


Beyaz Grupta haftanın sonuçlar şu şekilde;
İnegölspor-Sancaktepe Belediyespor: 1-0
Manisa F.K-Hekimoğlu Trabzon: 6-3
Yeni Çorumspor-Güümüşhanespor: 0-1
Pendikspor-1922 Konyaspor: 3-1
Bakspor-Samsunspor: 2-2
Amed Sportif-Hacettepespor
Tarsus İdmanyurduspor-Sarıyer
Afjet Afyonspor-Şanlıurfaspor

SAHA: Kırklareli Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat**, Armağan Çekinmez**, Şenol Bektaş**
KIRKLARELİSPOR: İbrahim*, Davut*, Müslüm*(Dk.44 Yusuf*), İbrahim*, Serkan*, Burak*(60 Emre Balkı*), Caner**(Dk.66 Yüüksel*), Emre Keleşoğlu*, Umut*, Mert**,Muhammet**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Cenk***, Hakan**, Ramazan***, İsmail**, Muammer**, Serhat***, Onurcan**(73 Metin*), Berkan**, Mehmet***(Dk.82 Tezcan*), Görkem**(Dk.25 Muhammet**)
GOLLER: Dk.45 Mehmet Gürkan Öztürk(Zonguldak Kömürspor), Dk.67 İbrahim Sürgülü(Kırklarelispor)