GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Sariyerspor maçı ve hafta sonu konuk edecekleri Samsunspor maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sariyerspor'dan oyun ve kalite anlamında üstün olduklarını söyleyerek, son dakika da direkten dönen topla galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. 
''Oyun ve kalite olarak Sariyer'den üstündük''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyun ve kalite olarak Sariyerspor'dan üstün olduklarını söyleyerek, ''Sarıyerspor karşısına galibiyet parolasıyla çıktık. Ama oyun olarak üstün olmamıza rağmen, kalemizde gördüğümüz 2 tane golle 2-0 yenik duruma düştük. Futbolcularımız kalite olarak yine üstündüler. Bunu sahada en iyi şekilde ortaya koyarak 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmeye başardılar. Hatta direkten dönen şutumuz var son dakika. Oda girebilseydi belki de galibiyetle ayrılacaktık. Onun için başta teknik direktör Serkan Afacan olmak üzere bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. İstanbul deplasmanında takımını yanlız bırakmayan gerek buradan gerek oradan gelen taraftarımız var. Hepsine teşekkür ediyorum. Takımlarını yanlız bırakmadılar 90 dakika boyunca destek verdiler''diye konuştu.
''Samsunspor güçlü bir rakip''
Samsunspor güçlü bira rakip olduğunu ifade eden Başkan Caner, ''Önümüzde Samsunspor maçı var. Tabi ki Samsunspor'da taraftarı ile gelecek. Bizde en iyi şekilde hazırlanıp Samsun maçından  galibiyetle çıkmayı arzu ediyoruz. Onun için Pazar günü maçın bayram havasında olmasını istiyorum. Pazar günü Merkez İlçeler ve beldeler olsun herkes maça gelerek takımına destek versin Çocuklarda sahada gereğini yaparsa puan ya da puanlarla ayrılırız. Samsun güçlü ve ekonomik anlamda da zenginler''diye konuştu.
Emre Can Bayram