Zonguldak'ta çeşitli gazetelerde aktif olarak 45 yıl gazetecilik yapan ve Türkiye Taşkömürü Kurumundan(TTK) emekli olduktan sonra bir hafta önce Manisa'ya yerleşen Ahmet Öztürk'e Manisada'ki basın kuruluş temsilcileri "Hoş geldin" pastası kestiler.

Düzenlenen hoş geldin toplantısına Küresel Gazeteciler Konseyi  (KGK) Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Başkanı  Hakan Özen, DGYD Başkan yardımcıları Nezih  Varol, Osman Özbaş, Can Suyu Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manisa Şube Başkan yardımcısı Ahmet Başak, Gazeteci İsa Göbeklioğlioğlu ve Gazeteci İrfan Türkoğlu katıldı.

Pastayı kesen Öztürk, teşekkür konuşması yaparak, "Karaelmas diyarı Zonguldak'tan Şehzadeler şehri Manisa'ya selam getirdim. Önce bu organizeyi düzenleyen başta Zonguldaklı hemşerim Nezih Varol kardeşime ve beni sıcak ve samimi duygularla karşılayan basın temsilcilerine, Sayın Başkana ve Dernek temsilcileri ile gazeteci  meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Küresel Gazeteciler Konseyi  (KGK) Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Başkanı Hakan Özen de bir konuşma yaparak "Zonguldak'tan kendimize gelen ve kentimizde bundan sonra yaşamını devam ettirecek olan gazeteci dostumuza aramıza hoş geldin diyor, Zonguldak'taki uzun yılların tecrübesini burada da sürdüreceği inancını taşıyorum. Zonguldak'taki basın kuruluşları ve gazeteci dostlarıma sesleniyorum. Merak etmeyin sizin bu zamana kadar bağrınıza bastığınız gazeteci Ahmet Öztürk'ü bundan sonra biz bağrımıza basacağız " ifadesini kullandı.

NEZİH VAROL'A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Öte yandan 2 gün önce doğum günü olan Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Başkan yardımcısı  Nezih  Varol'a doğum günü sürprizi yapılarak doğum günü pastası kesildi.

(Abdullah Karabacak)