10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi gazetecilere kahvaltı verdi.


******


Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi iş birliği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında Gençlik Merkezi binasında kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kahvaltı Etkinliğine, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Vekili Hamza Gök, Hençlik Liderleri, Gençlik Merkezi Üyeleri ve Yerel Gazete muhabirleri katıldı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, gazeteciler zor şartlar altında mesleğini icra ettiğini söyleyerek,"Gazeteciler mesleğini yağmur kar kış demeden icra etmeye çalışıyor. Onlar bizlerin gözü, kulağı sesi. Bizler onların sayesinde yaptığımız etkinlikleri halkımıza duyurabiliyoruz. İnşallah kordineli şekilde  çalışmalarımız onlarla yine devam edecek. Bütün gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz"dedi.

Ardından Gençlik Merkezi Müdürü Vekili Hamza Gök ise, Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak hepsine etkinliğe katıldığı için teşekkür etti.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı etkinliğinin sonunda etkinliğe katılan gazetecilere Gençlik Merkezinin çalışmalarının yer aldığı cd verilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Emre Can Bayram