GELECEĞİN CURLİNGCİLERİ 
 7'den 70 herkesi büyük ilgisini çeken curling sporunun yeni misafirleri anokolu öğrencileri oldu. Minikler curling sporu ile tanışarak antrenma yapma fırsatı buldu. 
Zonguldak'ta Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kapalı tribünlerin altında açılan curling salonuna ilgi artarak devam ediyor.7'den 70 herkesin ilgi gösterdiği curling branşı antrenör Mustafa Demir yönetiminde Zonguldak'ta yaygın hale getiriliyor.Zonguldak curling takımı şehir dışında ilk resmi müsabakasında 6'ıncı olarak büyük başarı gösterdi.Gün geçtikçe daha iyiye giden curling branşında hedef milli takıma sporcu göndermek. Curling Salonu şimdide de kapıları minik curling meraklılarına açtı. Mimar Sinan anakolu öğrencileri curling salonunu  ziyaret ederek antrenör Mustafa Demir yönetiminde antrenman yapma fırsatı buldu. Miniklerin curling branşına ilgisi ise görülmeye değerdi. 
Curling antrenörü Mustafa Demir, ''Curlinge ilgi artarak devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre sonra curlingin iyice altyapısını oluşturdukdan sonra milli takıma sporcu kazandırmak istiyoruz. Zonguldakta bu potansiyel var. Yeni misafirlerimiz anaokulu öğrencilerimiz oldu. Onlarda bu sporu çok sevdi. Bizlerden elimizden geldiğince bu sporu onlara anlattık. Biraz daha büyükdüklerinde onlarıda bu ailenin içerisine katacağız''dedi. 
Emre Can Bayram