HEDEFİ OLAN BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, dün akşaam Elmas Tv'de Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Spor Krtik programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, gelecek sezon transfer yasağı gibi sıkıntıların  kulübü beklediğini söyleyerek, gelecek sezon hedefi olan herhangi bir takıma gideceğini söyledi.
''Gelecek sezon transfer yasağı gelebilir''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, gelecek sezon  transfer yasağı gelebileceğini söyleyerek, ''Bu çocuklar bu sene büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sene bu çocuklara en azından 1+1 evler paralar ve arabalar verildi. Bu sene 3 4 oyuncu haricinde sıkıntıli dönemler geçirildi. Bu dönemde yönetim sözleşmesi biten çocuklarla anlşamalı. En önemlisi transfer yasağı gelebilir. Gelirse büyük sıkıntılar olur. Bu sıkıntıları çözebilecek güçlü bir yönetim şart''dedi. 
''Takımın kötü günler geçirmemesi için gelen teklifleri reddettik''
Takımın kötü günler geçirmemesi için sezon başında gelen teklifleri reddettiklerini ifade eden Terzi, ''Sezon başında bana teklifler geldi. Ben dışımda para almayan bir hoca başka bir kulübe kayabilirdi. Ama biz trilyonda gelse şehirimizi satmayız Biz ligi bitirelim seneye görüşürüz dedik. Benim için maddiyat ikinci planda kaldı. İlk önce biz doğduğumuz şehire hizmetimizi yapacağız.Alınterimiz maaşımız neyse yönetimin vereceğine de inanıyorum. Daha güzel teklifler sezon içerisinde geldi. Biz takımın düşmemesi için ve takımın kötü günler yaşamaması için kafamızı geriye çevirmedik. Bundan sonraki arkadaşlar inşallah başarılı olurlar''diye konuştu.
''Onur PTT 1.Ligde banka oynayacak bir oyuncu''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, Onur Eriş PTT 1.Ligde banko oynayabilecek kapisetede bir oyuncu olduğunu söyleyerek, ''Onur'un TFF 2.Lig ve PTT 1.Ligde oynayamayacağı hiç bir takım yok. Her takımda oynar. Onur karakter ve kişilik olarak her zaman üst seviyelerde devam eder. Benim Onur Eriş gibi bir silahım olsa onu her türlü kullanırım. PTT 1.Lige çıksınlar Onur Eriş banko oynayacak oyunculardan bir tanesi.''
''15 20 gün içerisinde bir takımla anlaşabilirim''
15 20 gün içerisinde başka bir takıma transfer olaağını ifade eden Terzi, ''Halil Başkanımız sağolsun bana üst üste 2 defa teklifte bulundular. Türkiye'de 8 10 takımda çeşitli teklifler geldi. Biz Zonguldakspor'a söz verdiğimiz için dönmedik. Bu sene Ereğli Belediyespor ile görüşmemiz olmadı. Dışarıdan arıyan 3 4 tane takım var. 15 20 gün içerisinde belli olacak. Şuan play off maçları oynanacak. Benim için lig önemli değil önemliolan hedefi olması. Zonguldakspor'da ligde kalalım mantığı bana göre ters. Bana göre şampiyonluğa oynamak gerekir. O şartlarda Zonguldak şehirinde şuan mümkün değil''dedi.
Emre Can Bayram